Cursos anuals

Cursos anuals

Cursos anuals

Actualment, l'escola compta amb 19 grups amb alumnes de totes les edats. Els alumnes es separen per edats en grups d'entre 7 i 13 persones. A les graelles següents es pot consultar l'oferta de grups i horaris en funció de l'edat.

Si voleu saber quins són els plantejaments pedgògics aneu a aquest enllaç: Orientació pedagògica

NENS I NENES

Grup d'edat A: de 1er a 3er de primaria

DIJOUS 

(Colombina)

DIVENDRES

(Arlequí)

17:30h

a

19:00h

Grup d'edat B: de 4art a 6è de primaria

DILLUNS

(Guimerà)

DIMARTS

(Dario Fo)

DIMECRES

(Txékhov)

DIVENDRES

(Molière)

DISSABTE

(Mercè Rodoreda)

17:30h

a

19:30h

10:00h

a

12:00h

JOVES

Grup d'edat C: de 1r a 3r d'ESO

DILLUNS

 (Antígona)

DIMARTS

(Lissístrata)

DIMECRES

(Godot)

DIJOUS

(Tartuf)

DISSABTE

(Romeu i Julieta)

18:00h

a

20:00h

10:00h

a

12:00h

Grup d'edat D: de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat

DILLUNS

(Bufons)

DIJOUS

(Pallassos)

DISSABTE

(Saltimbanquis)

18:00h

a

20:00h

18:00h

a

20:00h

12:00h

a

14:00h

 

ADULTS

Grups regulars

Les classes d'adults estan orientades a treballar la interpretació, tant per a aquells que tenen una vocació teatral professional com pels que se senten atrets per aquest món, o els que simplement volen provar una disciplina diferent. Amb els grups més novells es van provant les diferents tècniques que ajuden a la persona a trobar en el joc teatral, el gust cap a la interpretació. Moltes vegades el professor es guia una mica pel que els alumnes li proposen, i a partir d'aquí, es va desenvolupant el curs. Això acostuma a passar quan els alumnes ja porten algun temps amb nosaltres.

Dins la nostra filosofia de treball, els grups no estan dividits per nivells. Pot haver-hi grups en què els seus membres faci temps que vénen a classe, però això no ha de ser cap impediment per a qui s'apunta de nou, o qui decidieix començar quan el curs ja està engegat, ja que el nostre objectiu és que la nova persona aprengui dels altres i a la inversa, doncs el treball teatral es basa en un intercanvi d'energies.

No deixem de banda mai tècniques com la improvisació, el treball de cos, la veu, i tots aquells aspectes que ens formen com a actors i que ens fan créixer en l'àmbit emocional.

L'alumne pot triar si vol fer una classe setmanal o fer algun altre dia amb un petit increment en la quota mensual.

A partir de 18 anys

DILLUNS

(Artaud)

DIMARTS

(Stanislavski)

DIMECRES

(Uta Hagen)

DISSABTE

(Lorca)

20:00h

a

22:00h

20:00h

a

22:00h

20:00h

a

22:00h

12:00h

a

14:00h

 

Grups especials

Teatre Social El curs introduirà als alumnes en les diferents tècniques pròpies d'aquesta disciplina com el teatre fòrum, el teatre imatge o el teatre invisible. Totes elles orientades a fer del teatre una eina per la reflexió i el canvi social.

Teatre de Creació En el curs 2016-2017 obrim grup nou de teatre de creació. En aquest Taller anual abordarem l'escena a partir de materials "no-dramàtics" partint així de textos breus, poemes, músiques, pintures, etc. A la primera fase, però, ens centrarem amb les possibilitats que ens dóna la nostra pròpia eina com a actors/actrius (el nostre cos i la veu) i la gestió de l'espai. L'objectiu és aprendre a abordar l'espai buit des de materials que haguem generat dins la pròpia classe i amb materials "no-dramàtics" per tal de construir ponts entre les diferents arts i el teatre. A finals de curs es farà una representació que s'haurà gestat al llarg de tot l'any. T'atreveixes?

Teatre per la Sensibilització Tot formant-nos en les arts escèniques aquest grup funciona com una petita companyia que treballa en contra l'estigma de la salut mental. Aquest grup neix d'una col·laboració dels Tallers de Teatre amb l'Ateneu

A partir de 18 anys

DIMARTS (Teatre de Creació)

(Sinisterra)

DIJOUS (Teatre Social)

(Augusto Boal)

DIVENDRES

(Teatre per la Sensibilització)

20:00h

a

22:00h

20:00h

a

22:00h

12:00h

a

13:30h