Espais

Espais

De forma provisional, les activitats lectives dels Tallers de Teatre Sílvia Servan es realitzaran a la Casa de Cultura. (Carrer de Castellví, 8).

Les mostres i els assajos generals es faran al Teatre de Mira-sol (Carrer Mallorca, 62).

 

El teatre de La Unió fou construït l'any 1923. Des dels seus inicis ha tingut un paper importantíssim en l'activitat cultural de Sant Cugat. En els seus primers anys d'existència com a seu de l'associació coral “La Unió” així com a sala de ball i teatre. Activitats que perduren en l'actualitat. A més, a dia d'avui, són vuit les entitats que hi conviuen, totes elles de caràcter cultural. L'edifici disposa d'una sala de Teatre així com de múltiples sales polivalents.

El Teatre

El Teatre de La Unió és una sala de Teatre a la italiana amb un aforament aproximat per a unes 300 persones. El fet de poder impartir els tallers en un autèntic teatre, és una de les virtuts de la nostra escola. Això permet treballar el teatre des del teatre i fer de l'experiència la guia de l'aprenentatge. Això dóna un enriquiment indiscutible als resultats de les classes i en el desenvolupament de l’alumne.

Sala Clavé i sales polivalents

Sala Clavé: Sala gran i espaiosa que disposa d'una paret amb un gran mirall. Aquestes característiques la converteixen en l'espai idoni per a desenvolupar-hi exercicis que requereixen certa mobilitat, així com activitats de consciència corporal. Al pis de dalt del teatre s'hi situen tres sales polivalents on es desenvolupen exercicis tècnics on l'ús de l'escenari no és imprescindible.