NOTÍCIA

A l’espera de la Gran Final.

12 de juny de 2019

A l’espera de la Gran Final.

Els quatre partits classificatoris del Improsionant, ja s’han executat. Aquest any era la quarta edició de la lliga de teatre d'improvisació de Sant Cugat. Els partits varen començar el passat mes d’abril i varen acabar la setmana passada, on vuit equips han donat el millor de si per tal de convèncer un públic, cada vegada més exigent, i aconseguir el seu vot. Doncs és gràcies el vot que emet el públic que els equips van aconseguint els punts que els donen dret a participar en la gran Final.

 

La participació de públic ha sigut espectacular doncs la sala Annexa de Torreblanca, on es jugaven els partits, feia molt de goig, i cada vegada ve més gent nova, a veure els partits, que després repeteixen.

 

Pel que fa a equips, tres eren de Sant Cugat, i els altres cinc de fora. Un cop jugats els partits sols un dels representants locals han aconseguit passar.

 

El 27 de juny, dins el marc de la Festa Major, es jugarà aquesta gran final. Serà a les 22h al Celler Modernista, i els equips classificats són: Taronges, Verds, Blancs i Negres.