NOTÍCIA

Arriba un desembre ple de novetats!

2 de desembre de 2021

Arriba un desembre ple de novetats!

No ens perdeu la pista perquè us portem un munt d'informació interessant!

  • 19 de desembre: Mostra de Nadal_Píndoles de colors!

Les píndoles són fàrmacs que estabilitzen les persones que pateixen una malaltia mental, però la mateixa paraula s'empra per anomenar petites peces teatrals, com aquestes 'Píndoles de colors', que volen donar visibilitat a les malalties mentals.

La mostra serà a càrrec dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i el grup de teatre lleure de l'Ateneu Santcugatenc, està inclosa en el Cicle de Salut Mental de l'Espai de Lleure de l'Ateneu, en col·laboració amb La Marató de TV3, que enguany es dedica a la Salut Mental.

Aconsegueix la teva invitació en aquest enllaç.

 

  •  23 de desembre: Sortida al teatre pels grups de joves!

Pels grups de joves a partir de 14 i 15 anys us proposem una visita conjunta al teatre a veure l'obra Hamlet Aribau. Podeu consultar la sinopsi aquí 

 

  • 31 de desembre:  Participem a l'Envelat de Nadal!

Participem a les activitats de Nadal de Sant Cugat amb una gimcana dramatitzada que porta per títol 'On és el raïm de cap d'any?'. La proposta es realitzarà a l'Envelat del Parc de Can Vernet i està dirigida a infants a partir dels 6 anys. Hi haurà tres tandes: 11, 12 i 13h. Podeu consultar la programació completa en aquest enllaç. Us hi esperem!