NOTÍCIA

✊ L'activitat diària dels Tallers continua, però extremem les mesures!

14 d'octubre de 2020

✊ L'activitat diària dels Tallers continua, però extremem les mesures!

Tot i que encara no ha sortit cap resolució judicial o cap informe oficial del PROCICAT, els mitjans ja han avançat les mesures que vol aplicar el PROCICAT a partir del divendres 14 d'octubre i que s'hauran d'aprovar pel TSJC.
 
 En primer lloc us volem fer arribar que a nosaltres no ens afecten aquestes restriccions. L'activitat extraescolar, d'associacionisme cultural o de lleure educatiu continuen endavant els pròxims 15 dies (de moment).
 
Us recordem que la nostra activitat està emmarcada per diferents plans de represa sectorials, els quals ens doten d'uns plans de prevenció de riscos i unes mesures protecció, seguretat i higiene, i que en el cas de La Unió, estan resumides en el següent informe.
 
⚠️ De la mateixa manera que no estem afectades per les noves restriccions, extremem les mesures de protecció. Utilitzem la mascareta, distància de seguretat, gel hidroalcohòlic de forma permanent en totes les activitats, per tal de contribuir i ser tan coherents com sigui possible amb l'estat de la pandèmia, posant en valor que la cultura és segura i assegurant la continuïtat de l'activitat.
 
Salut i Teatre