NOTÍCIA

Nova normalitat? Casals d'estiu, tallers per a joves i intensiu d'adults!

15 de juny de 2020

Nova normalitat? Casals d'estiu, tallers per a joves i intensiu d'adults!

Nova normalitat? Casals d'estiu, tallers per a joves i intensiu d'adults!

Sabem que teniu moltes ganes de tornar a fer teatre amb nosaltres i poc a poc anem descobrint com adaptar-nos a la nova situació. És per això que volem explicar-vos que per aquest mes de juliol us tenim preparades algunes activitats, no seran com les havíem plantejat d'un bon inici però tornem a treballar amb molta il·lusió i energia.

D'una banda, en horari de matí i per als infants de 5 a 16 anys tenim casals setmanals en dos formats diferents: creació i laboratori. En format de creació montarem una petita peça escènica per mostrar davant de públic i durant la setmana de laboratori es treballaran diverses tècniques. Podeu escollir fer una, dues, tres, les que més us convinguin!

Les setmanes de creació tindran un final amb espectacle! Reserveu-vos ja a l'agenda: 17 i 31 de juliol. Que reconquerirem les places i espais de Sant Cugat.

A la tarda, tenim una proposta per a joves. Durant la primera quinzena de juliol, tres sessions de dues hores i mitja a la setmana. Una ocasió perfecte per a reenganxar-se al teatre i aprofitar les tardes d'estiu.

I per últim, en horari de vespre, i dos cops per setmana tallers per a adults: exercicis per tots els nivells!  

Podeu consultar totes les activitats, dates, horaris i preus més detallats en aquest enllaç.