NOTÍCIA

Les velles gitanes es reivindiquen a una plaça ocupada per 328 balladors

27/02/2017

Les velles gitanes es reivindiquen a una plaça ocupada per 328 balladors

Les velles reclamen el seu moment de glòria dins la programació de Carnaval. I és que les Gitanes, cada cop més nombroses s'enduen tot el protagonisme del matí. La comitiva de velles formada tant per membres dels Tallers de Teatre Sílvia Servan com d'altres motivades a participar-hi, va seguir la cercavila que va recórrer els carrers de Sant Cugat fins a la plaça Octavià. Allà van fer més amigues, entre el públic hi havia moltes companyes de la tercera edat. Però un cop va començar a sonar el galop va arribar el moment de fer-se seva la plaça. De sobte, es van engrescar en una baralla sense solta ni volta entre elles i van decidir crear un mur de separació.

Finalment, després d’una batalla campal pròpia d'una pel·lícula de Hollywood, van haver de ser els nens els que posessin ordre i demostressin que tots som iguals i que cal llençar els murs avall per poder viure millor.

El Carnaval s’ha acabat, però nosaltres seguim apostant per fer moltes coses! Per tant, seguiu atents a la nostra programació.