NOTÍCIA

MOSTRA D'HIVERN... EN 3 PARTS

31/01/2017

MOSTRA D'HIVERN... EN 3 PARTS

Aquesta vegada, la Mostra s’ha repartit en 3 dies diferents. Vam començar abans de festes de Nadal amb una mostra amb els alumnes dels grups d’adults, els quals van representar dalt l’escenari les seves propostes més atrevides. I diem atrevides, per què en el fons ho van ser! Portaven fent classe des del mes d’octubre i al desembre van ser capaços de pujar a l’escenari i no defraudar en cap aspecte al públic assistent. Enhorabona a tots!

 

I aquest cap de setmana, vam tancar aquesta etapa amb la mostra dels nens i els joves. Aquests darrers van actuar el dissabte 28 al vespre, presentant propostes més elaborades, més llargues que no pas els 20 minuts que intentem que durin les dels més petits de la casa. I hem de dir que el resultat va ser realment espectacular. L’energia que hi havia dalt l’escenari del Teatre de Mira-sol el dissabte al vespre, era realment acollidora. Es notava l’atenció del públic, la concentració dels nostres alumnes, la professionalitat, les ganes que hi havia i l’energia que es traspassava des de l’escenari a la platea. Vam tancar-ho tot amb un pica-pica amb els actors i amb ganes de seguir treballant més amb ells.

 

Però la gran Mostra la vàrem tenir, com sempre, diumenge, on un total de 10 grups de nens entre els 8 i els 15 anys, van pujar dalt l’escenari durant tot el dia! Els nervis es respiraven en cada un dels blocs, l’alegria, les ganes de fer-ho davant els amics i la família, els moments divertits, els errors que fàcilment es solucionaven, tot això, des de les 9:30 del matí fins més enllà de les 19h de la tarda, va ser el que va fer vibrar l’escenari del teatre aquest diumenge dia 29.

BRAVO A TOTS I MOLTES FELICITATS!!!!