NOTÍCIES

Els joves diuen: #POESIA

2/11/16

Els joves diuen: #POESIA

Enguany, i per tercer any consecutiu, hem participat en el Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat amb un dels nostres grups de joves. La feina, com sempre, amb un resultat plenament satifactori!! La direcció de l'espectacle ha anat a càrrec de la Vera Giró i la Marta Uxan.

Com que aquest any no hi havia poeta d'honor, ens hem permès la llibertat d'abarcar un ampli ventall de poetes de...

Llegir +
Peter Pan amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat

14/10/2016

Peter Pan amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat

El passat diumenge 9 d'octubre, els Tallers de Teatre vam tenir la oportunitat de poder participar en la lectura del conte de Peter Pan acompanyats per la Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Hem de dir que ha estat la primera experiència d'aquest tipus, i que per a nosaltres ha estat tot un honor poder-ho fer.

L'actor Joan Berlanga s'encarregava de la narració del conte, i vam comptar amb les...

Llegir +
Espectacle inaugural

4/10/2016

Espectacle inaugural

Bé, doncs un any més, per no perdre els bons costums, ens hem atrevit a sortir al carrer amb els nostres alumnes per fer allò que més ens agrada: Teatre!! Sembla impossible quan a primera hora del matí veuen que hem de preparar tot un muntatge que s'haurà de fer per la tarda, però màgicament, sense saber ben bé com, som capaços de dur-ho a terme.

Aquest any, hem aprofitat que a Sant Cugat es...

Llegir +
UN NOU CURS!

21/09/2016

UN NOU CURS!

Doncs si! Hem encetat, fa poc més d’una setmana, el nou curs 2016-2017 amb moltes ganes de seguir acostant-vos el món del teatre a tots aquells que teniu ganes de provar el que significa l’ofici de l’actor.

I aquest primer trimestre se’ns omple de feina tant per als professors com per als alumnes! Hem de preparar l’espectacle inaugural de carrer pel proper dia 1 d’octubre, hem de participar...

Llegir +
El teatre com a eina de creixement i transformació

1 de setembre de 2016

El teatre com a eina de creixement i transformació

L’oferta pels adults aquest curs es diversifica per tal de donar resposta a diferents necessitats i realitats.

Mantenim així els cursos d’interpretació que engloben les competències bàsiques per tal de desenvolupar-se com a actor. Cos, veu, interpretació, text, improvisació, treball de grup són els elements claus d’aquest curs.

Així mateix aquest any hem creat un grup nou de creació teatral....

Llegir +

Pàgina 8 de 17, mostrant 5 registres de 85, començant pel 36, acabant pel 40