NOTÍCIES

L’equip taronja, guanyador  del 1r partit de l’”Improsionant”!

30 de maig de 2019

L’equip taronja, guanyador del 1r partit de l’”Improsionant”!

A la final, per Festa Major, podrà optar al premi de 300 €

Fins a una quarantena de persones van omplir de riures la Sala Annexa del Casal de Torreblanca el passat dissabte 27 d’abril, amb motiu del 1r partit de la 4a lliga de teatre d’improvisació “Improsionant”, organitzada pels Tallers de Teatre Sílvia Servan.

Durant les setmanes prèvies al 1r partit -el primer d’un total de 5-, els...

Llegir +
Passa un estiu espectacular!

1 de març de 2019

Passa un estiu espectacular!

L'oferta d'activitats d'estiu als tallers de teatre és inacabable! Si tens entre 7 i 16 anys pots passar els matins de juliol als Casals, preparant un muntatge teatral i aprenent tècniques noves de forma intensiva. O també pots anar de Colònies, la setmana del 8 al 14 de juliol, a una casa espectacular envoltada de natura i amb remullades a la piscina! Si tens més de 16 anys, també pots viure...

Llegir +
Aquest any les “Velles” la farem ben grossa!

13 de febrer

Aquest any les “Velles” la farem ben grossa!

Obrim inscripcions per la comparsa de les “Velles” de Carnaval

 

Som la comparsa més excèntrica, empipadora, desacomplexada i caòtica del Carnaval. És potser per això que les “Velles” som, en definitiva, la comparsa més “carnavalera”; la que ens prenem més al peu de la lletra la missió encomanada per carnestoltes: empoderar-nos dels carrers i fer el que ens doni la gana!

 

Les “Velles” fa...

Llegir +
La mostra d'hivern a tocar.

diumenge 27 de gener de 2019

La mostra d'hivern a tocar.

La Mostra d'Hivern ja la tenim a tocar, per tant, us avancem horaris de tot per tal que us pogueu organitzar. 
 
1.- La setmana de la mostra, del 28 de gener al 2 de febrer, traslladarem les classes en el mateix horari al teatre de Mirasol. Així els alumnes podran assajar dalt l'escenari i farem les proves tècniques necessàries de llums i so.
 
DISSABTE 2 DE FEBRER
 
Actuen els grups D...
Llegir +
Arriba l'IMPROSIONANT  IV ROUND

dilluns 21 de gener de 2019

Arriba l'IMPROSIONANT IV ROUND

La Lliga d’impro de Sant Cugat, espectacles de teatre 100% improvisats a partir dels títols del públic. Vuit equips enfrontats, que regalaran grans moments còmics i rialles al públic, per captivar el seu vot i arribar a la gran final.

 

Els equips han de ser de tres participats que s'enfrontaran en un partit classificatori per arribar a la gran final de la Festa Major de Sant Cugat. Els...

Llegir +

Pàgina 11 de 27, mostrant 5 registres de 132, començant pel 51, acabant pel 55