NOTÍCIES

ESTRENA IMPROSIONANT!

24 de gener de 2016

ESTRENA IMPROSIONANT!

Diumenge 24 de gener vam estrenar la Lliga IMPROSIONANT. Ja tenim el primer equip finalista de la Lliga. L'equip negre va véncer un equip blanc de valentes improvisadores, que tindran una segona oportunitat per classificar-se el mes de maig.

El proper combat teatral tindrà lloc el dissabte 20 de febrer a les 19h, també al Casal de Torreblanca. Els equips que jugaran en aquesta ocasió seran el...

Llegir +
Tornen les velles de Carnestoltes

6/02/2016

Tornen les velles de Carnestoltes

Com cada any els Tallers de Teatre partcipem al ball de gitanes de Carnestoltes donant vida a les "velles".

Per aquells que no coneixeu el personatge....Les velles de carnaval encarnen la cara més irreverent del ball de gitanes. Acomanyant els balladors al llarg del seguici i interactuant amb la gent del carrer i finalment amb un petit show per introduir el ball.

La convocatòria per fer de...
Llegir +
"L'etern dinar de nadal" a la Llar d'avis!

11 de desembre de 2015

"L'etern dinar de nadal" a la Llar d'avis!

El divendres dia 11 de desembre el grup Romeu i Julieta va tenir l'honor d'actuar a la Llar d'Avis de la Parròquia.
Allà van poder comprovar com respirava el públic davant l'espectacle que ells mateixos han creat "L'etern dinar de nadal" (que tornaran a representar el dia 7 de Febrer dins el marc de la mostra d'hivern).
L'experiència però, no la voldríem reduir a un simple assaig amb públic, ja...

Llegir +
Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat

7 de Novembre de 2015

Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat

El dissabte dia 7 va ser un dia especial, ple de nervis i emocions. Per segon any consecutiu, els alumnes dels grups D (de 4t ESO a 2n Batx), tenen la oportunitat d’actuar dins els actes que es realitzen durant el Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat.

 

Aquest any no hi havia cap poeta d’honor en concret, per tant vam poder obrir-nos a més opcions dins la poesia contemporània, de manera...

Llegir +
Éssers màgics a la Festa de Tardor

25 d'octubre de 2015

Éssers màgics a la Festa de Tardor

El passat diumenge 25 d'octubre vàrem tornar a participar a la Festa de Tardor. Aquest any es celebrava la 40ª edició, amb el lema “40 compromisos amb la ciutat”.

Els nostres alumnes eren éssers màgics convocats a una reunió per solucionar un greu problema: el fet de què la gent havia deixat de creure en ells degut a les interferències de les noves tecnologies, tant físiques com d'ones...

Llegir +

Pàgina 9 de 16, mostrant 5 registres de 77, començant pel 41, acabant pel 45